Onze diensten

WEBDESIGN

l

design

Een complete website met alle informatie over jouw bedrijf inclusief voldoende foto’s en teksten voor slechts € 499,-. Met een modern design creëren wij een sfeer die past bij ieder bedrijf in de recreatiebranche. 

s

onderhoud

Wij bouwen websites in WordPress/Divi, daarover kun je genoeg informatie vinden om, met enige technische kennis, de website zelf te onderhouden en te updaten. Om er zeker van te zijn dat je website altijd werkt en er geen fouten in het design ontstaan, is het mogelijk het onderhoud aan ons uit te besteden. Alle wijzigen aan je website kunnen we ook voor onze rekening nemen, zodat jij je kunt focussen op dingen waar je echt goed in bent. 

m

voorbeelden

Je hebt bij ons de keuze uit 4 verschillende templates op basis waarvan wij een website bouwen. Zo houden we de kosten laag en jij bent verzekerd van een altijd up-to-date website.

De templates worden natuurlijk aangepast aan jouw huisstijl en smaak. Ook is het mogelijk om een website te laten bouwen vanaf 0 of om een eigen template te gebruiken.

SEO / SEA

U

seo

Wij bouwen de websites voor onze klanten volgens de nieuwste normen om zo de vindbaarheid in zoekmachines te vergroten. Wij garanderen niet dat je bovenaan Google komt met de website, zoals veel marketing bureau’s ten onrechte beloven. Wij garanderen wel dat de website niet verstopt staat op pagina 154.

SEA

Het is voor kleinere bedrijven onmogelijk geworden om op pagina 1 van Google te komen, daarom wordt adverteren op zoekmachines steeds belangrijker. Wij kunnen je dan ook begeleiden wanneer je een online advertentiecampagne wilt opzetten of je kunt deze ook compleet door ons laten uitvoeren. 

zoekmachine tools

Om te kunnen analyseren hoe een website presteert ten opzichte van collega’s en voor online advertenties, regelen wij de inrichting van Google Ads, Search Console, Analytics en Merchant Center accounts. Dit doen we voor een vast, laag bedrag. 

SOCIAL MEDIA

social media accounts

Om bezoekers naar een website te trekken is het hebben van social media accounts als Facebook en Instagram een must. Je kunt deze social media accounts makkelijk zelf bijhouden en dagelijks updaten. Wij kunnen helpen met het opzetten van de accounts en de posts maken voor je.  

social media campagnes

Wanneer je extra reclame wilt maken via social media kan Onleisure de accounts beheren en reclamecampagnes opzetten. Je trekt hier gegarandeerd meer bezoekers mee naar de website en wij zorgen voor relatief lage investeringen daarin.

training

Wil je alles zelf doen met betrekking tot social media? Geen probleem, wij kunnen je uitleg geven wat het beste werkt en hoe je het meeste haalt uit social media marketing.

FOTOGRAFIE
VIDEO
WEBTEKSTEN

fotografie

Foto’s spreken meer dan alle woorden op een website. Hoe meer foto’s op een website, hoe meer mensen geïnteresseerd raken. Maak zelf foto’s tijdens de drukste periodes of laat ons ze voor je maken. Wij werken hierbij samen met fotografen die ervaring hebben in de vrijetijdsbranche. 

video

Naast foto’s zijn video’s onmisbaar om potentiële gasten over te halen om een boeking bij je te maken. Wij maken de perfecte video’s en sfeerbeelden, zowel van mensen die plezier hebben als vanuit de lucht met een drone om alles te laten zien wat een accommodatie te bieden heeft. 

b

webteksten

Je kunt natuurlijk eigen teksten schrijven, maar pakkende teksten schrijven is een vak. Daarom huren wij tekstschrijvers in die websiteteksten kunnen aanpassen of helemaal vanaf 0 schrijven.